Historie

Computerclub Oudenbosch is op 14 maart 1985 opgericht onder de naam MSX Gebruikersgroep West Brabant in Roosendaal.
In 1990 volgde een verhuizing naar Oudenbosch omdat de locatie in Roosendaal te klein werd. Ruim eenentwintig jaar was de computerclub gehuisvest bij Sport & Events De Beuk in Oudenbosch. Van 2011 tot en met 2019 was de locatie Top Shot Sportcentrum in Oudenbosch. Vanaf 2020 is de Locatie Pluspunt Hoeven.
Toen steeds meer leden andere computersystemen dan MSX computers gingen gebruiken is de naam veranderd in Computer Gebruikersgroep West Brabant, dus bruikbaar voor alle systemen.
Er zullen zeker nog leden zijn die naast hun laptop of tablet thuis een personal computer in de vorm van een desktop bezitten. Niet ondenkbaar is dat sommigen hun oude getrouwe computers, zoals MSX, Commodore, Atari en dergelijke, uit nostalgische overwegingen bewaard hebben om op sentimentele momenten uit het stof gehaald te worden en oude herinneringen op te halen.
Internet en met name de zoekfuncties zijn tegenwoordig belangrijke middelen om bedrijven, personen en dus ook de club te vinden. Om mee te gaan met deze vernieuwing en beter gevonden te kunnen worden op het worldwideweb is de naam van de club per 1 januari 2018 wederom gewijzigd in Computerclub Oudenbosch.

 

 

         Computerclub Oudenbosch 2018

Het logo van heden

                         Afbeelding van 1985 -----2017